VTB - Himki ubedljiv, Marković jako dobar na debiju

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2017, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VTB - Himki ubedljiv, Marković jako dobar na debiju

Srpski internacionalac iz redova moskovskog Himskija Stefan Marković upisao je takmičarski debi u ubedljivom trijumfu svog novog kluba.

Evroligaš iz Podmoskovlja otvorio je takmičenje u VTB ligi ubedljivom pobedom nad ekipom Cmoki Minska.

Himki je na domaćem terenu slavio rezultatom 83:55 (16:11, 23:24, 23:9, 21:11) i tako trijumfalno započeo sezonu u kojoj ekipa ima velike ambicije.

Stefan Marković je večeras odigrao prvi takmičarski meč za Himki >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i prikazao jako dobru partiju. Za 22 minuta na terenu Marković je postigao 9 poena, upisao 3 skoka i zabeležio čak 7 asistencija.

Najefikasniji u redovima pobedničkog sastava bio je Aleksej Šved sa 19 poena, a pratio ga je bivši član Crvene zvezde mt:s Čarls Dženkins sa 14 poena, 2 skoka i 3 asistencije.

Himki će u predstojećoj sezoni ponovo igrati u Evroligi zahvaljujući plasmanu u finale prošlosezonskog plej-ofa VTB lige.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VTB LIGA: Odlične partije Markvića i Dženkinsa u ubedljivoj pobedi Himkija

Izvor: HotSport.rs, 05.Okt.2017

Srpski plejmejker pružio je odličnu partiju na debitantskoj utakmici za tim iz Podmoskovlja, u kojoj je njegov tim zabeležio pobedu protiv ekipe Cmokija rezultatom 83:55 (16:11, 23:24, 23:9, 21:11).. . Tako je ekipa Himkija trijumfalno otvorila sezonu na krilima Alekseja Šveda koji je ubacio 19...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.