VTB - CSKA na korak od polufinala

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2016, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VTB - CSKA na korak od polufinala

Košarkaši moskovskog CSKA ostvarili su drugi trijumf nad Nimbrukom u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa VTB lige, pa će u četvrtak imati "meč loptu" za plasman u polufinale.

Aktuelni šampion VTB lige stigao je do prve "meč lopte" u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa regionalnog šampionata pošto je i drugi put u tri dana bio bolji od Nimbruka.

Moskovski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << CSKA danas je slavio rezultatom 79:72 (15:25, 24:13, 20:14, 20:20) pa će u sredu u Češkoj igrati za plasman u polufinale.

Ekipu Dimitrisa Itudisa do druge pobede su predvodili Kori Higins sa 16 i Nando De Kolo sa 15 poena, a srpski internacionalac Miloš Teodosić danas je stao na 6 poena i 5 asistencija.

Treći meč četvrtfinalne serije između Nimbruka i CSKA zakazan je za sredu i igra se u Češkoj.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VTB: CSKA 2-0, Teo podbacio, Lokomotiva gubi

Izvor: B92, 01.Maj.2016

Košarkaši CSKA na korak su od polufinala plej-ofa VTB lige, dok je Himki poveo protiv Lokomotive...Miloš Teodosić je postigao tek 6 poena (2/7 za tri) uz 5 asistencija, dok su tim predvodili Kori Higins sa 16, Nando De Kolo sa 15 i Kajl Hajns sa 14 poena uz 12 skokova...Nimburku nije pomoglo ni što...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.