Izvor: HotSport.rs, 18.Maj.2015, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VTA STRAZBUR: JJ se mučila protiv malo poznate Amerikanke

Jelena Janković je postavljena za drugog nosioca na VTA turniru u Strazburu, koji je ujedno i poslednja provera pred Rolan Garos, ali se prilično namučila da preskoči prvu prepreku.

Drugi srpski reket je u 1. kolu bio bolji od 25-godišnje Amerikanke Irine Falkoni (84. na VATA listi) koja je odolevala punih sat vremena i 42 minuta, da bi na kraju ipak bila poražena sa 2:0, po setovima 7:6 (6), 6:3.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> U prvom setu su viđena četiri brejka, po dva na obe strane, da bi Jelena bila bolja u taj-brejku u kojem se igralo čak 14 poena. Jedan brejk više pao je u narednom setu, ali na sreću Jankovićeve ona je ta koja je više puta oduzela servis protivnici.
U narednom kolu Jelena Janković će igrati protiv Kineskinje Sai Sai Ženg koja je u prvom meču savladala kvalifikantkinju Su Vei Hsej iz Tajvana sa 2:1.
The post VTA STRAZBUR: JJ se mučila protiv malo poznate Amerikanke appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Jelena uspešno startovala u Strazburu!

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2015

Poslednju proveru pred nastup na Rolan Garosu, Jelena Janković ima na turniru u Strazburu, gde je danas izborila plasman u drugo kolo...Jelena Janković je posle nastupa u Rimu doživela novi pad na ATP listi, sada više nije u Top 20, ali je danas na startu turnira u Strazburu nagovestila povratak...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.