VSS: Nema više ulaznica za finale

Izvor: B92, 26.Jul.2014, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VSS: Nema više ulaznica za finale

Vaterpolo savez Srbije (VS S) saopštio je da nema dovoljno ulaznica za sve navijače koji žele da prate finalnu utakmicu Evropskog prvenstva u Mađarskoj. "Svesni smo želje naših navijača, ali Savez nema dovoljno ulaznica da svima izađe u susret. Određeni dobijeni kontigent već je podeljen, a teško je verovati da ćemo dobiti još neke ulaznice", rekao je generalni sekretar VSS Nemanja Marijan.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savez nema dovoljno ulaznica za srpske navijače

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2014

Vaterpolo savez Srbije (VSS) saopštio je danas da nema dovoljno ulaznica za sve navijače koji žele da prate finalnu utakmicu Evropskog prvenstva u Mađarskoj..."Svesni smo želje naših navijača, ali savez nema dovoljno ulaznica da svima izađe u susret. Određeni dobijeni kontigent već je podeljen,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Nema više karata za vaterpolo finale s Mađarima!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jul.2014

U VSS su svesni želje naših navijača, ali nema dovoljno ulaznica da svima izađe u susret

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.