Izvor: HotSport.rs, 17.Dec.2015, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Zlatna era Lidsa i ‘poker’ Marka Viduke protiv Liverpula! (VIDEO)

Lids je imao zapaženu ulogu u Premijer ligi, Mark Viduka je bombardovao redom protivnike na Ostrvu, sve to na svojoj koži osetio je i Liverpul. 

Sezone 2000/01, Lids je nadigrao “Redse” u obe utakmice. Posebno se pamti ona na Eland Roudu, kada je junak meča bio Australijanac, Mark Viduka, koji je možda odigrao i partiju karijere, bio je četvorostruki strelac.
Za samo 18 minuta igre, gosti su vodili rezultatom 2:0, preko Sami Hipije i Kristijana Cigea. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Do kraja poluvremena, nadu domaćinu vratio je Viduka. Isti igrač je na početku drugog poluvremena doneo poravnanje. Međutim, gosti su opet poveli preko Vladimira Šmicera. Ali se Australijanac baš razigrao i za samo dva minuta doneo totalan preokret, pobedu domaćinu i erupciju oduševljenja na stadionu.

Piše: Marko Plavšić, saradnik HotSporta

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.