VRATIO SE! Svet video perfektnog Novaka

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jan.2018, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRATIO SE! Svet video perfektnog Novaka

Novak Đoković se vratio posle šestomesečne pauze i bio ubedljiv protiv Dominika Tima sa 2:0

Došao je i taj dan, vratio se Novak! I delovao je vrlo impresivno, čak bismo mogli da kažemo i šampionski.

Kvota da će Novak osvojiti Australijan Open je 6,50!

Posle šest meseci pauze, koja je počela eliminacijom sa Vimbldona, teniski svet je dočekao povratak osvajača 12 grend slem titula. I imali su šta da vide ljubitelji belog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sporta. Đoković je u duelu egzibicionog turnira Kujong Klasik savladao Dominika Tima sa 2:0 (6:1, 6:4).

Možda se ni sam Novak nije nadao da će se vratiti na ovaj način. Novak je pružio perfektnu igru u prvom setu, trijumfovao sa 6:1 za samo 21 minut igre. Tukao je Novak protivnika svim mogućim oružjima iz svog arsenala, raznovrsno servirao i ima čak tri brejka.



U prvom setu, imao je svega tri neiznuđene greške, i pokazao da je u odličnoj formi na početku godine.

U drugom setu, Tim je podigao nivo igre i povratio sigurnost na svoj servis, čak je na početku imao i brejk-loptu.

Najveće muke Tim je zadao Đokoviću pri rezultatu 4:4 u najdužem gemu u meču, ali Novak je spasao nekoliko brejk-lopti, a potom osvojio odlučujući gem i stigao do trijumfa.

(Foto: Reuters / Action Images)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kladionice i dalje strepe od Novaka: Đoković ispred teniskog kralja

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jan.2018, 07:09

Groznica Australijan opena trese teniski svet. Još samo nekoliko dana ostalo je do prvog Grend slema sezona u Melburnu. Iako ga nije bilo na terenu više od šest meseci i iako još nije spreman 100 odsto, Novak Đoković se odlično kotira na kladionicama...Bukmejkeri najpoznatije kladionice na Ostrvu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.