VRATIO SE MILAN TOMIĆ: Ambicije porasle - biće PRVI ASISTENT trenera

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 16:43

VRATIO SE MILAN TOMIĆ: Ambicije porasle - biće PRVI ASISTENT trenera

Mesinina nova desna ruka.

Milan Tomić se vratio na veliku scenu. Naime, Olimpija iz Milana je odlučila da će Etoreu Mesini u sezoni koja sledi prvi asistent biti srpski stručnjak.

Tomić je tokom trenerske karijere radio u Olimpijakosu, kao asistent i trener, u Crvenoj zvezdi i Peristeriju, a sad je odlučio da se ponovo vrati blizu parketa.

- Ponosan sam i srećan što sam postao deo stručnog štaba ekipe kakva je Olimpija Milano. Imaću priliku da u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << periodu koji sledi sarađujem sa jednim od najboljih trenera planete, a nepotrebno je trošiti reči o tome šta i koliko Etore Mesina znači u svetu košarke - naglasio je Milan Tomić za klupski sajt, pa nastavio:

- Nastojaću da predanim radom pomognem timu u ostvarivanju ambicioznih ciljeva i planova, kako u Evroligi, tako i u šampionatu, Kupu Italije.

Kao igrač je osvojio titulu klupskog prvaka Evrope 1997. godine, pet buta je bio šampion Grčke, a tri puta je osvajao trofej u Kupu.

Sa KK Crvena zvezda je osvojio ABA ligu, šampionat i Superkup ABA lige.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.