VRAGOLASTI GRBIĆ: Kad Vanja razbije protokol FIVB I napravi ZABAVU (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2017, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRAGOLASTI GRBIĆ: Kad Vanja razbije protokol FIVB I napravi ZABAVU (VIDEO+FOTO)

Odbojkaška legenda širio pozitivnu energiju na sednicama u Lozani.

U Lozani, sedištu svetske odbojkaške asocijacije, ovih dana zaseda Sportska komisija FIVB i na prvi pogled sve izgleda uobičajeno.

ZBOG NAMEŠTANJA UTAKMICA: Sud u Monpeljeu izrekao KAZNU braći Karabatić (FOTO)

Međutim, ako se ima u vidu da je član te komisije naša odbojkaška legenda, Vladimir Grbić, onda postaje jasno zašto su ti sastanci, tačnije, pauze između sednica, „pomalo“ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neobične.

STIŽE I PRE MARTA: Ruskinja Darija Klišina uskoro u Beogradu, a evo ŠTA je razlog (FOTO)

A upravo vragolasti Vanja pravi atmosferu zabavnom i opuštenom, da ne bude sve po strogom protokolu ugledne međunarodne organizacije.

O tome svedoče video snimci postavljeni na Vanjinom Instagram profilu, ali današnji je prevazišao sve. Naime, umesto pauze za kafu, u sali za sastanke igrala se odbojka!

To učesnicima i nije bilo tako teško ako se zna da su u pitanju proslavljene igračice i igrači, Kim Jeon kIng, Ksju Čen, Žulijus Brink, Žiba, Emanuel i naravno, Vladimir Grbić.

UOČI ATLETSKOG EP: Niče novo ČUDO u "Kombank Areni" (FOTO)

Uostalom, pogledajte i uživajte u odbojkaškim „indor“ majstorijama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.