VRAĆA SE! Veliko pojačanje za Engleze pred duel sa Francuskom

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022, 13:34

VRAĆA SE! Veliko pojačanje za Engleze pred duel sa Francuskom

Staviće se na raspolaganje selektoru Sautgejtu.

Napadač Čelsija Rahim Sterling priključiće se sutra reprezentaciji Engleske na Svetskom prvenstvu u Kataru, saopštila je Fudbalska asocijacija Engleske (FA).

Britanski mediji preneli su ranije danas da je Sterling obavestio FA da je spreman da se vrati u Katar i zatažio dozvolu da se priključi engleskoj reprezentaciji. Sterling je napustio nacionalni tim uoči meča osmine finala sa Senegalom (3:0) kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio sa svojom porodicom nakon što su pljačkaši u nedelju uveče provalili u njegovu kuću.

Raheem Sterling will return to England’s @FIFAWorldCup base in Qatar.

The #ThreeLions forward temporarily left to attend to a family matter but is now expected to rejoin the squad in Al Wakrah tomorrow ahead of the quarter-final with France. pic.twitter.com/3bxzAVP3cQ

— England (@England) December 8, 2022

FA navodi da će napadač Čelsija već sutra biti na raspolaganju selektoru Engleske Garetu Sautgejtu u trening kampu u Al Vakri.

Utakmica četvrtfinala SP između Engleske i Francuske biće odigrana u subotu od 20 sati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.