VOJVODINA U FINIŠU DO PRVE PROLEĆNE POBEDE: Udovičić u prvom minutu presudio Čuki

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 21:39

VOJVODINA U FINIŠU DO PRVE PROLEĆNE POBEDE: Udovičić u prvom minutu presudio Čuki

Konačno trijumf Lala.

Fudbaleri Mladosti iz Lučana savladali su Čukarički (1:0), dok je Vojvodina bila bolja od Voždovca (2:1) u mečevima 24. kola Mozzart bet Superlige.

Trenutak odluke u Lučanima desio se već u prvom minutu. Udovičić je bio strelac posle asistencije Varjačića. Mladost odlično igra ove sezone i trenutno su na visokom šestom mestu sa 36 bodova. Čukarički je dve pozicije i dva boda ispred tima iz zapadne Srbije. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Novosadska Vojvodina je uspela da upiše prvu pobedu u prolećnom delu šampionata. Bile su Lale nadomak novog poraza i to na svom terenu od Voždovca, ali je usledio preokret u drugom poluvremenu. Mateus Indio je poravnao rezultat u 83. minutu, da bi Jovanović u 96. minutu razgalio domaće navijače. Prednost gostima je doneo Flemings u 22. minutu iz penala.

Vojvodina je na osmom mestu, dok je Voždovac jedanaesti.

SUPERLIGA - 24. KOLO

Četvrtak:

IMT – Javor 2:1 (1:0)

(Lutovac 40, L. Luković 80. – Skoko 60.)

Napredak Kruševac - TSC Bačka Topola 0:0

Petak:

Spartak - Novi Pazar 0:1 (0:0)

(Adešina 77.)

Radnik - Radnički 1923 0:1 (0:1)

(Bevis 90+2.)

Mladost - Čukarički 1:0 (1:0)

(Udovičić 1.)

Vojvodina - Voždovac 2:1 (0:1)

(Mateus Indio 83, Jovanović 96 - Flemings 22(p))

Subota:

Crvena zvezda - Partizan (17)

Železničar - Radnički (N) (19)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.