VOJVODINA POJAČALA GAS: Danas dva treninga, sutra prva utakmica (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 18:34

VOJVODINA POJAČALA GAS: Danas dva treninga, sutra prva utakmica (VIDEO)

Po sunčanom vremenu i temperaturi od oko 15-16 stepeni, crveno-beli su najpre odradili uobičajene vežbe zagrevanja, a potom, podeljeni u tri ekipe, igrali naizmenično na dva gola, ali na skraćenom terenu.

Nakon što su juče doputovali u Belek i već u predvečernjim satima odradili prvi trening tokom priprema u Turskoj, fudbaleri Vojvodine danas pre podne ponovo su istrčali na teren sportskog centra "Susesi".

Šef stručnog štaba Nenad Lalatović je sa strane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pažljivo pratio rad svojih fudbalera, te im povremeno ukazivao na određene korekcije koje zahteva od njih na terenu, a na kraju treninga, igrači su šutirali penale.

U jednom delu današnjeg treninga, odvojeno od ostalih saigrača trenirali su Petar Bojić i Veljko Jelenković. Petar Bojić se oporavlja od povrede leđa zbog koje je propustio finiš prethodne polusezone, dok Jelenković ima lakšu povredu kolena. Oni su određene vežbe odradili zajedno sa ekipom, a potom trenirali samostalno. Prema rečima doktora Vladimira Čolakovića, očekuje se da će u narednih nekoliko dana obojica moći da se uključe u redovan trenažni proces.

Fudbaleri Vojvodine će sutra popodne u 17:30 po lokalnom vremenu odraditi drugi današnji trening, a već sutra ih očekuje i prva prijateljska utakmica, u kojoj će im rival biti ekipa Altaja iz Turske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.