VOJVODINA PECNULA ZVEZDU: Stara dama objavila snimak sa Marakane (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2021, 16:49

VOJVODINA PECNULA ZVEZDU: Stara dama objavila snimak sa Marakane (VIDEO)

Scene koje će se dugo pamtiti.

Fudbalski klub Vojvodina podsetio je svoje navijače na jednu od najvećih pobeda u poslednje dve decenije. Naime, na Tviteru novosadske Stare dame objavljen je snimak sa meča protiv Crvene zvezde koji se odigrao na popularnoj Marakani 2007. godine.

Voša je na današnji dan pre 14 godina slavila sa 3:0, a trener kluba iz Ljutice Bogdana, Dušan Bajević je u toku meča napustio klupu svog tima i otišao u svlačionici. Odmah nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meča, iskusni stručnjak je i zvanično podneo ostavku.

- Na današnji dan 2007, Voša je, golovima Milana Davidova, Ranka Despotovića i Dušana Tadića, pobedila Crvenu zvezdu u Beogradu sa ubedljivih 0:3. Meč je ostao upamćen i po tome što je tadašnji trener Zvezde Dušan Bajević tokom meča napustio klupu svog tima - pisalo je u objavi Vojvodine na njihovom zvaničnom Tviter nalogu.

Na današnji dan 2007, Voša je, golovima Milana Davidova, Ranka Despotovića i Dušana Tadića, pobedila Crvenu zvezdu u Beogradu sa ubedljivih 0:3. Meč je ostao upamćen i po tome što je tadašnji trener Zvezde Dušan Bajević tokom meča napustio klupu svog tima. https://t.co/iDLHFdyLEj

— FK Vojvodina (@FKVojvodina1914) March 10, 2021

Neprijatna scena sa našeg najvećeg stadiona ostaće možda i najveća "mrlja" u bogatoj karijeri Dušana Bajevića.

Biće ipak nezivesna borba za titulu u Primeri. Imao je Atletiko kikseva u poslednje vreme, pa je za vikend remizirao s Realom, a večeras (19.00) protiv Bilbaa su mu potrebna tri boda, kako ne bi dozvolio novo smanjivanje razlike na tabeli. Kvota na keca je 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid – Bilbao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.