VN ŠPANIJE: Botas najbrži na prvom treningu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 14:07

VN ŠPANIJE: Botas najbrži na prvom treningu!

U toku dana sprema se još jedan trening.

Valteri Botas, vozač Mercedesa, bio je najbrži na prvom treningu uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Španije. Botas je ostvario rezultat od 1:18,504 minuta.

Drugo mesto zauzeo je vozač Red Bula Maks Ferstapen sa 1:18,537, dok je treći bio aktuelni šampion Luis Hamilton iz Mercedesa sa 1:18,627. Četvrti je bio Lando Noris iz Meklarena, a peto i šeto mesto zauzeli su vozači Ferarija Šarl Lekler i Karlos Sainc.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Drugi trening na programu je kasnije ovog petka, a kvalifikacije se voze u subotu od 15 časova.

Trka Formule 1 za Veliku nagradu Španije na programu je u nedelju od 15 časova.

U prve tri trke dve pobede ostvario je Hamilton, a Ferstapen jednu.

Crnogorska „derbi serija“ u polufinalu ABA lige preselila se u Bar, gde večeras (21.00) Mornar dočekuje Budućnost koja ima prednost od 1:0. Kvota na pobedu Mornara je 1,80, dok pobeda Podgoričana plaća 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mornar - Budućnost.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.