VN JAPANA: Hamilton sve bliže tituli (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2018, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VN JAPANA: Hamilton sve bliže tituli (FOTO)

Britanac ostvario šesti trijumf u poslednjih sedam trka.

Luis Hamilton sve je bliži petoj titulu svetskog šampiona pošto je ostvario šestu pobedu u poslednjih sedam trka trijumfom na Velikoj nagradi Japana koja je vožena na stazi Suzuka. Britanac je bio dominatan i bez većih problema se popeo na najviši stepenik pobedničkog postolja gde su mu društvo pravili na drugom mestu njegov timski kolega Valteri Botas, dok je treći bio Maks Ferštapen u Red Bulu. Konkurent Hamiltona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u borbi za titulu Sebastijan Fetel završio je trku na šestom mestu i najverovatnije se oprostio od titule.

SP JAPAN: Gaženje se nastavlja, Srbija demolirala i Meksiko (FOTO)

KAVEZ JE PODRHTAVAO: Ruska zver RAZBILA brbljivog Irca. A tek posle borbe nastao je HAOS (VIDEO)

Trku su obeležili incidenti u kojima je učestvovao Ferštapen sa vozačima Ferarija. Prvo je Holanđanin izleteo sa staze i prilikom povratka je zatvorio Kimija Raikonena i zaradio pet sekundi kazne, da bi u nastavku trke imao kontakt sa Sebastijanom Fetelom posle kojeg se Nemac okrenuo na stazi.

RACE CLASSIFICATION (LAP 53/53)

Another 1-2 for Mercedes, despite Verstappen pushing to the line 💪#JapaneseGP 🇯🇵 #F1 pic.twitter.com/SsYs1yNWvY

— Formula 1 (@F1) October 7, 2018

Četiri trke do kraja šampionata lider je Luis Hamilton sa 331 bodom. Prati ga vozač Ferarija Sebastijan Fetel sa 264, dok je Valteri Botas na trećoj poziciji generalnog plasmana sa 207 bodova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas I na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.