VN ITALIJE: Banjaja na pol poziciji

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 13:26

VN ITALIJE: Banjaja na pol poziciji

Aktuelni šampion bez premca u kvalifikacijama.

Vozač Dukatija i aktuleni šampkon Frančesko Banjaja startovaće sa pol pozicije na Velikoj nagradi Italije pošto je odvezao najbrži krug u vremenu 1:44,855 minuta.

Ovo je Banjaji treća pol pozicija u sezoni, a do nje je došao sa 78 hiljaditih delova sekunde boljoim vremenom u odnosu na drugoplasiranog Marka Markeza iz Repsol Honde, dok je Aleks Markez zauzeo treću pozciju u kvalifikacijama.

Iz drugog reda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krenuće Džek Miler na KTM-u, a uz njega će biti Hohe Martin iz Pramak Dukatija i Marko Beceki iz VR46 tima. Najbrži deset u kvalifikacijama su zaokružili Aleš Espargaro, Žoan Zarko, Aleks Rins i Bred Binder.

Pogledajte kako izgleda Beatris Moreira, devojka Giljermea Soareša fudbalera Brage

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.