VN Britanije: Alonsu pol pozicija

Izvor: B92, 10.Jun.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VN Britanije: Alonsu pol pozicija



Aktuelni šampion Fernando Alonso počeće sa prve pozicije u nedelju na VN Velike Britanije. Vozač Renoa je u uzbudljivoj završnici današnjih kvalifikacija uspeo da izgura Mihaela Šumahera sa pol pozicije postigavši za 3 stotinke brže vreme od Nemca u svom poslednjem pokušaju.

Finac Kimi Rajkonen pobrinuo se da Šumaher trku u Silverstonu počne iz drugog reda pošto se, takodje u poslednjem krugu, popeo na drugo mesto. Pored Šumahera, u drugom redu biće Felipe Masa.

Termin trke u Silverstonu pomeren je zbog SP u Nemačkoj na 13 časova, uz direktan prenos na TV B92. Dodatne podatke sa kvalifikacija i sve o trci u Silverstonu pogledajte ovde.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.