VIRUS POKOSIO POLA TIMA: Ovo su novozaraženi fudbaleri Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 13:14

VIRUS POKOSIO POLA TIMA: Ovo su novozaraženi fudbaleri Zvezde

Uskoro ih očekuje novi meč.

Utakmica Crvene zvezde sa Voždovcem, koja je bila zakazana za danas, odložena je zbog stomačnog virusa koji je pogodio veliki deo tima crveno-belih.

Pored trojice igrača koji su navedeni da imaju problema bili su Milan Borjan, desni bek Milan Gajić i mladi golman Miloš Gordić. Prema najnovijim informacijama objavljeno je da su osim njih, zaraženi i defanzivci Aleksandar Dragović i Miloš Degenek, kao i Nenad Krstičić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Sjajno igra Napoli od početka sezone - četiri pobede u četiri kola, i planira da taj niz nastavi večeras (18.30) na gostovanju Sampdoriji. Kvota na dvojku je 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sampdorija - Napoli.

Trebalo bi da se fudbaleri oporave u naredna dva, tri dana i budu spremni za naredni meč sa Novim Pazarom koji ih očekuje u nedelju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda britanska sportska novinarka Lejla Ana Li.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.