VILDOZA POLUDEO: Evo šta su Grobari uradili Argentincu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 13:16

VILDOZA POLUDEO: Evo šta su Grobari uradili Argentincu (FOTO)

Odmah je reagovao.

Pamtiće navijači Crvene zvezde dugo Luku Vildozu. Počeo je maestralno u crveno-belom dresu, ali kako je sezona odmicala bukvalno se njegov sjaj ugasio. Usledio je rastanak i njegov odlazak u Panatinaikos.

Argentinac sa dosta oscliacija igra i u Atini, ali se mora priznati da mu česte povrede ne daju mira i remete ga da pokaže šta sve zna.

Međutim, ovih dana Luka ima problem sasvm druge prirode. Vildoza se našao na "udaru" navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana, koji su uspeli da mu hakuju "Spotify" listu.

Argentinac je okačio fotografiju na kojoj se može videti da se na njegovoj listi nalaze uglavnom pesme grupe JNA, dok je svoje mesto našla i jedna pesma poznatog bugarskog pevača Azisa.

- Nije uopšte smešno - napisao je Vildosa i poručio da je hakovan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.