VILANDER ZABRINUT ZA ĐOKOVIĆA: Sklonite TAJ znak

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 15:55

VILANDER ZABRINUT ZA ĐOKOVIĆA: Sklonite TAJ znak

Jasan stava Šveđanina.

Povreda Novaka Đokovića bila tje ema u specijalizovanoj emisiji "Eurosporta" koju vode nekadašnji teniseri Barbara Šet i Mats Vilander.

Kako igra Mančester Siti deluje da mu ni tri Totenhema ne bi mogla ništa! Građani su večeras (18.30) apsolutni favoriti protiv Murinjovog tima - kvota na keca je 1,38, a kombinazzija 1&3+ je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Totenhem.

- Bio sam povređen, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi se to nikada nije dogodilo tokom turnira. Za Novaka je to zabrinjavajuće. Moram ovo da kažem. Taj Melburn znak, to je ista farba koja se koristi za linije i svi znamo da su linije mnogo brže i klizavije - rekao je Šveđanin koji je imao i poruku za čelnike turnira:

- Sklonite taj Melburn znak! Rafa Nadal igra pozadi, previše je to blizu osnovne linije. Novak u sledećem kolu igra protiv Miloša Raonića gde moraš da reaguješ brzo sa reterniranjem, jer Raonić igra brz tenis. Veoma sam zabrinut za Novaka.

Đoković i Raonić bi na terenu trebalo da se nađu u nedelju u 11 časova po srednjeevropskom vremenu, ukoliko, naravno, Srbin bude spreman za igru.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris Bušar, sestra bliznakinja kanadske teniserke Eženi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.