VILANDER UVEREN: Đoković je bolji nego ikad

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 09:16

VILANDER UVEREN: Đoković je bolji nego ikad

Šveđanin smatra da je Srbin unapredio svoju igru.

Novak Đoković će danas od 15 časova igrati u finalu Vimbldona za osmu titulu u Londonu protiv Španaca Karlosa Alkaraza. Nekadašnji teniser i sada komentator Mats Vilander uveren je da je Đoković bolji nego ikad i da će to i pokazati u finalu.

Šveđanin je Novakov trijumf u polufinalu protiv Sinera uporedio sa polufinalom Rolan Garosa u kojem je savladao upravo Alkaraza.

 - Ocenjujem njegovu igru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slično onoj koju je prikazao protiv Alkarasa na Rolan Garosu. Mislim da je shvatio, a igrao je dovoljno teških mečeva kao što je bio prošle godine taj protiv Sinera, da su ti momci dobri, da udaraju lopticu dobro. Jače nego Rafa, Rodžer i Endi Mari, daleko jače - kaže Vilander. - Oni lopticu udaraju rano i shvatio je da kao i svaki drugi čovek ne može da podnese to sve vreme. Zato igra agresivnije od početka, a to je i Sinera potisnulo nazad. Teško je Sineru da uspostavi svoj ritam kada počne da se brani. Da li je bolji nego ikad pre? Rekao bih da jeste. Nije da igra protiv Federera ili Nadala, ali njegova igra je otišla u tom drugom smeru i mislim da je zato bolja.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.