Izvor: HotSport.rs, 04.Mar.2016, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIKTOR TROICKI: Publiko, nije Novak Đoković samo Srbija!

Viktor Troicki poražen je od Mihaila Kukuškina u drugom meču Dejvis kupa između Srbije i Kazahstana.

Srpskom teniseru za poraz su bili krivi teren i pubilka u Pioniru, koja je posle meča Novaka Đokovića napustila dvoranu “Aleksandar Nikolić”.
– Protivnik je bio bolji, pogađao je u važnim trenucima, a pored toga odgovarali su mu uslovi, više nego meni, Teren je nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sportiji od šljake, to mi ne odgovara, ali nisam igrao onako kako mogu. Ne krivim Savez, ali činjenica je da je podloga stara – rekao je Viktor Troicki i nastavio:
Đoković zaslužuje svu pažnju Srbije, svi ga volimo i navijamo za njega, ali posle njegovog meča bile su poluprazne tribine. Glasniji su bili Kazahstanci, iako su naši navijači u nekim delovima meča ustajali. Izgleda da 22. teniser sveta nije dovoljno dobar povod za navijanje.
Sutra od 15 časova u dvorani “Aleksandar Nikolić” igra se meč dublova. Srbiju bi trebalo da predstavljaju Novak Đoković i Nenad Zimonjić.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.