VIDIMO MALO VIŠE SVETLOSTI Rikova supruga otkrila stanje golmana PSŽ-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2023, 18:38

"VIDIMO MALO VIŠE SVETLOSTI" Rikova supruga otkrila stanje golmana PSŽ-a

Stanje se poboljšava.

Golman Pari Sen Žermena Serhio Riko izašao je iz kome u koju je pao 28. maja, izjavila je njegova supruga Alba Silva za špansku televiziju "Telesinko".

- Vidimo malo više svetlosti - rekla je na početku razgovora za "Telesinko" Alba Silva.

Riko (29) je hospitalizovan u Sevilji gde je primljen na odeljenje intenzivne nege univerzitetske bolnice "Virgen del Rosio" 28. maja, posle povrede glave koju je doživeo prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pada sa konja kog je jahao.

Riku su tom prilikom slomljeni vratni pršljenovi i doživeo je moždani udar, a pošto je izašao iz kome, postoji nada da će se u potpunosti oporaviti.

- Hvala bolnici i zdravstvenom osoblju koje se ponaša na neverovatan način ne samo sa Serhiom već sa svim pacijentima, hvala njima i svima onima koji su nam poslali mnogo snage i ljubavi u porukama podrške - zaključila je Alba Silva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.