VIDEO: Za Ginisa - tri gola za tri minuta

Izvor: Vesti-online.com, 16.Maj.2015, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Za "Ginisa" - tri gola za tri minuta

Napadač Sautemptona Sadio Mane postigao je najbrži het-trik u istoriji Premijer lige. On je od 13. do 16. minuta čak tri puta zatresao mrežu Aston Vile u 37. kolu šampionata.

Međutim, iako je postigao tri pogotka za tako malo vremena, nije rekorder. Davne 1964. godine Tomi Ros igrajući za Ros Kaunti je na meču protiv Neirn Kauntrija postigao tri gola za samo 90 sekundi. Ne samo da je postigao het-trik za minut i po, već je to uradio sa svega 18 godina i na tom meču >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je stao na broju od sedam postignutih golova. Najzanimljivije od svega je što je ovaj najbrži het-trik ubeležen u Ginisovu knjigu rekorda tek 40 godina kasnije.

Prošle godine fudbaler Helsinkija, supertalentovani 17-godišnji Joel Pohjanpalo je takođe za tri minuta postigao tri gola.

Pogledajte golove Manea za istoriju! Trenutno, "sveci" vode protiv Aston Vile 4:0.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sadio Mane srušio Faulerov rekord

Izvor: B92, 16.Maj.2015

Krilni napadač Sautemptona Sadio Mane oborio je rekord Robija Faulera star dve decenije, pošto je postigao het-trik za dva minuta i 56 sekundi...Legendarni napadač Liverpula postavio je rekord 28. avgusta 1994. godine protiv Arsenala u Premijer ligi, kada mu je za isti učinak bilo potrebno četiri...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.