VIDEO: Trube ispratile Đorđevića i orlove na planinu

Izvor: Mondo, 21.Jul.2019, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Trube ispratile Đorđevića i "orlove" na planinu

Na putu ka Kopaoniku, reprezentativci proveli prijatno popodne u okolini Gornjeg Milanovca.

Foto: Tanjug

U nedelju ujutru, košarkaška reprezentacija Srbije krenula je na Kopaonik, gde će do 4. avgusta sprovesti uvodni deo priprema za Svetsko prvenstvo u Kini (31. avgust - 14. septembar).

Izabranici Aleksandra Saše Đorđevića zastali su na putu ka planini u okolini Gornjeg Milanovca, gde su ih domaćinski dočekali u selu Leušići.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << etno naselju tog kraja, na pola puta između Takova i Miloševe Dobrinje, porodica Jevtović je trubačima dočekala i ispratila "orlove" na planinske pripreme.

Izabranici Aleksandra Djorđevića uživali su u domaćim specijalitetima, odigrali i partiju stonog tenisa, a potom nastavili na Kopaonik, gde će se pripremati za Svetsko prvenstvo u Kini, javio je Tanjug.

Pogledajte doček i ispraćaj "orlova" na pripreme.

Izvor: Tanjug

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.