(VIDEO) TRIJUMF SAMPDORIJE NAD ROMOM: Mihajlović svojima razbio snove o tituli

Izvor: Kurir, 17.Mar.2015, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) TRIJUMF SAMPDORIJE NAD ROMOM: Mihajlović svojima razbio snove o tituli

Ekipa iz Đenove pobedila na Olimpiku 2:0

Fudbaleri Sampdorije kao gosti su pobedili Romu 2:0 u 27. kolu Serije A, nastavili borbu za izlazak na evropsku scenu i takoreći odlučili šampiona Italije.

Golove za tim srpskog stručnjaka Siniše Mihajlovića, koji je tokom igračke karijere igrao i za Romu, postigli su De Silvestri u 60. i Muriel u 74. minutu.

"Vučica" je ostala sa igračem manje u 81. minutu pošto je Keita >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dobio dva žuta kartona, jedan za drugim, zbog prigovora.

Roma je ostala na 50 bodova, čak 14 manje od lidera Juventusa, pa iako je do kraja šampionske trke ostalo 11 kola, jasno je da će "stara dama" odbraniti titulu.

Trener domaćina Luis Garsija ostavio je srpskog vezistu Adema Ljajića na klupi, posle blede igre i promašenog penala u meču Lige Evrope sa Fiorentinom, ali ga je poslao na teren u 72. minutu.

S druge strane, Đenovljani su ostali na deobi petog mesta sa Fiorentinom, koja je u ponedeljak pobedila Milan 2:1. Oba tima imaju po 45 bodova, jedan manje od Napolija, a četiri manje od Lacija...

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.