(VIDEO) Šarapova opet pogodila Đokovića u međunožje

Izvor: Press, 08.Mar.2013, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Šarapova opet pogodila Đokovića u međunožje

Šarapova je glavni protagonista ove reklame u kojoj ruska teniserka u različitim situacijama pokazuje koliko je moćan njen reket, ali za nas je najzanimljiviji poslednji deo kada se pojavljuje Đoković. Šarapova na bejzbol terenu udara lopticu i upućuje je ka Novaku, koji ne uspeva da je uhvati, a bolna grimasa na njegovom licu govori da je loptica završila na veoma nezgodnom mestu.
U stvarnom životu i Đoković i Šarapova nastupaju na turniru u Indijan Velsu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << najbolji teniser na planeti se u drugom kolu sastaje sa pobednikom meča Fonjini – Bedene, dok je protivnica ruske teniserke Frančeska Skjavone.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

(VIDEO) Šarapova opet pogodila Đokovića u međunožje

Izvor: BanjalukaLive.com, 08.Mar.2013

Novak Đoković i Marija Šarapova su snimili novu reklamu za poznatog proizvođača teniskih reketa, a kao i prošlog puta, najbolji teniser svijeta je izvukao deblji kraj. Šarapova je glavni protagonista ove reklame u kojoj ruska teniserka u različitim situacijama pokazuje koliko je moćan njen...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.