VIDEO: O ovoj Konteovoj proslavi gola se priča!

Izvor: Mondo, 18.Mar.2017, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: O ovoj Konteovoj proslavi gola se priča!

Antonio Konte je poznat po "vatrenim" proslavama gola kraj aut linije, a ovoga puta se "okačio" o klupu na stadionu Stouka... Pogledajte!

Foto: Screenshoot

Nije mnogo trebalo Antoniju Konteu da postane miljenik navijača Čelsija, a ono što ih je posebno kupilo su njegovi "izlivi sreće" nakon postignutog gola za "plavce".

Italijan nije od trenera, odnosno menadžera, koji može mirno da sedi na klupi i gleda igru svog tima, nego je stalno kraj aut-linije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i aktivno učestvuje u "organizaciji" bez obzira na to što zna tek nekoliko stotina reči na englesko. Ako ne može da objasni - izraz lica sve govori.

Već su počeli navijači Čelsija da prave "kompilacije" proslava gola vatrenog Kontea, koji je takav bio i u igračkim danima, a na zanimljiv način proslavio je pogodak Kejhila za pobedu protiv Stouka.

Čelsi se mučio da dođe do pobedonosnog gola, a onda je engleski štoper "zakucao" loptu u mrežu igrača Stouka nakon loše intervencije odbrane ovog tima.

Konte se "okačio" o klupu od sreće i već je postao hit na društvenim mrežama.

Pogledajte!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.