(VIDEO) Čelsi iz 2 u 1 protiv Vile za LŠ, Lampard za istoriju

Izvor: Press, 11.Maj.2013, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Čelsi iz 2 u 1 protiv Vile za LŠ, Lampard za istoriju

Domaći su prvi stigli do prednosti zahvaljujući Bentekau 14. minutu meča. Situaciju po Čelsi dodatno je otežalo isključenje Ramiresa koji je dobio dugi žuti karton.

U nastavku meča kapiten londonske ekipe Frenk Lampard doneo je potpuni preokret. Iskusni fudbaler je najpre u 61. minutu poravnao rezultat, da bi dva minuta pre kraja isti igrač postavio konačan rezultat 2:1 u korist Čelsija. Prethodno je brojčano stanje igrača na terenu izjednačeno pošto je Benteke dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << crveni karton.
 


 
Lampardu je ovo bio 203 gol za Čelsi čime je postao najbolji strelac u istoriji tog kluba.  Dosadašnji rekorder Čelsija bio je Bobi Tembling sa 202 gola.

Aston Vila - Čelsi
(Benteke 14. - Lampard 61, 88)
 
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lampard srušio Vilu i ušao u istoriju, navijači Čelzija okupirali teren (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Maj.2013

Frenk Lampard je ušao u istoriju Čelzija kao najbolji strelac , pošto je u meču protiv Aston Vile dao dva gola za pobedu Plavaca od 2:1 i obezbeđeno mesto koje direktno vodi u Ligu šampiona.. (FOTO: AP). To je bio ukupno 203. pogodak u karijeri veziste Čelzija u tom klubu.. Lampard je posle vođstva...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.