VESTI IZ FSS: Generalni direktor FS Italije u poseti našem savezu

Izvor: HotSport.rs, 13.Mar.2017, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESTI IZ FSS: Generalni direktor FS Italije u poseti našem savezu

Slaviša Kokeza je danas, ispred FSS, ugostio Mikelea Uve, generalnog direktora FS Italije, saopšteno je danas na sajtu FSS.

Uva je u posetu FSS stigao kako bi sa Kokezom razgovarao o potencijalnoj saradnji dva saveza, što bi trebalo da uključuje i odigravanje prijateljskih mečeva pre svega mlađih kategorija.
Takođe, Uva je iskorisito priliku i izrazio želju da Kokeza pruži podršku kandidaturi Italijana za članstvo u Izvršnom komitetu UEFA. On je, takođe, obišao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Sportski centar u Staroj Pazovi, nakon čega se zahvalio na gostoprimstvu.
FOTO: FSS  
 
 
The post VESTI IZ FSS: Generalni direktor FS Italije u poseti našem savezu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Direktor FS Italije došao po podršku Kokeze u UEFA

Izvor: B92, 13.Mar.2017

Predsednik FS Srbije Slaviša Kokeza ugostio je generalnog direktora FS Italije Mikelea Uvu, s kojim je razgovao o podršci za članstvo u Izvršni komitet UEFA. Uva je izrazio i želju da predsednik Slaviša Kokeza i FS Srbije pruže eventualnu podršku njegovoj kandidaturi za članstvo u Izvršnom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.