Izvor: HotSport.rs, 15.Feb.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VENGER ‘KRADE’ OD LESTERA: Arsenal sprema ponudu za Kantea

Prema pisanju “Transfermarketa”, Ngolo Kante nalazi se na meti “tobdžija”.

Ngolo Kante predstavlja jednu od najbitnijih karika ekipe Klaudija Ranijerija i ima veliki udeo u fantastičnim rezultatima Lestera ove sezone. Odlične partije na terenu privukle su pažnju Arsenala, koji traži rešenje na poziciji zadnjeg veznog, nakon sve izvesnijeg rastanka sa Rosickim i Flaminijem na leto.
Bivši igrač Kaena u Lester je došao na početku ove sezone za sumu od 6,75 muiliona funti, a aktuelni ugovor sa “lisicama” ističe mu 2019. godine.
Pripremio: Milan Spasojević

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

REPRIZA: Na pomolu stari golmanski derbi – Kasiljas protiv Valdeza

Izvor: HotSport.rs, 16.Feb.2016, 15:25

Kako prenosi portugalski „Rekord“, Sporting iz Lisabona je zainteresovan da na leto dovede Viktora Valdeza.. . Španski golman se trenutno nalazi na pozajmici u Standardu iz Liježa, a na leto mu ističe ugovor sa Mančester Junajtedom. 34-godišnjak je na kraju sezone slobodan, pa će bez obeštećenja...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.