VELIKI USPEH: Srbija vicešampion Evrope! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2020, 20:42

VELIKI USPEH: Srbija vicešampion Evrope! (VIDEO)

Bravo momci.

E-reprezentacija Fudbalskog saveza Srbije osvojila je drugo mesto na Evropskom prvenstvu u video-igri "Pro Evolution Soccer 2020". U velikom finalu bolji od Orlova bili su Italijani rezultatom 3:1 u pobedama.

U prvom meču Azuri, čije je tim sastavljen od igrača iz Napulja, slavili su sa 4:2, da bi u narednom duelu Orlovi uzvratili sa ubedljivom pobedom od 5:1.

U trećoj utakmici je viđena velika borba, naša selekcije propustila nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izglednih šansi, a Imobile je to umeo da kazni i jedinim golom na meču ponovo vratio prednost svojoj reprezentaciji.

U meču koji smo morali da pobedimo, Italijani su bili bolji i pogotkom Insinjea u nadoknadi vremena slavili sa 2:1, odnosno u ukupno skoru nedostižnih 3:1 u pobedama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.