VELIKI USPEH: Lukač i Bukvić šampionke Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2018, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI USPEH: Lukač i Bukvić šampionke Evrope

Obe su medalju osvojile u disciplini lou-kik.

Reprezentativka Srbije u kik-boksu Ajla Lukač postala je danas u Bratislavi prvakinja Evrope u lou-kiku.Ona je u finalu Evropskog prvenstva u kik-boksu, u meču za zlato u kategoriji do 56 kilograma, pobedila Italijanku Nikol Peronu sa 2:1. U izjadnačenoj borbi, članica Kluba borilačkih sportova Novi Pazar do najvećeg uspeha u karijeri došla je zadavši niski nožni udarac sekund pre kraja poslednje, treće runde. Evropsko prvenstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u glavnom gradu Slovačke u disciplinama kik-lajt, lou-kik i K1, završava se sutra.

TERZIĆ: Ostvaren je san

REČ NAJBOLJE: Ponosna sam na DEVOJKE! (FOTO)

Saida Bukvić, takođe reprezentativka Srbije u kik-boksu, osvojila je danas zlatnu medalju u disciplini lou-kik. U kategoriji do 52 kilograma, članica Borilačkog kluba Novi Pazar pobedila je u finalu Francuskinju Delfin Genon odlukom sudija 2:1.

MUŽ OD ZLATA: Dača čestitao Maji, njegova poruka stigla je i do Japana (FOTO)

Ona je na taj način u glavnom gradu Slovačke odbranila titulu osvojenu pre dve godine u Mariboru. Bukvić je i dvostruka uzastopna svetska šampionka, a bez poraza u ringu je pune četiri godine.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.