VELIKI PREOKRET: Prosinečki seda na klupu Crne Gore!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2024, 18:27

VELIKI PREOKRET: Prosinečki seda na klupu Crne Gore!

Ništa od posla u Africi...

Juče smo vam preneli informaciju da je Robert Prosinečki na meti jedne od najrenomiranijih reprezentacija Afrike, navodno se nudio Gani za mesto selektora posle debakla te nacije na Afričkom kupu nacija.  Sada druga, relevantnija informacija.

Naime, Robert Prosinečki je veoma blizu preuzimanja reprezentacije Crne Gore!

"Vijesti" javljaju da je Prosinečki najozbiljniji kandidat da preuzme mesto selektora Crne Gore koje je ostavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Miodrag Radulović.

Podsetimo, do sada je Robert Prosinečki predvodio dve nacionalne selekcije, a to su Bosna iHercegovina i Azerbejdžan.

Prosinečki važi za veoma uspešnog selektora, gde god je vodio nacionalni tim, imao je velikog uspeha sa reprezentacijama prosečnog kvaliteta.

On bi trebalo da bude sedmi selektor Crne Gore u istoriji, posle Zorana Filipovića, Zlatka Kranjčara, Branka Brnovića, Ljubiše Tumbakovića, Faruka Hadžibegića i Miodraga Radulovića.

Ključni čovek u pregovorima svakako je predsednik FSCG Dejan Savićević, čovek koji je zajedno sa Robertom Prosinečkim predvodio zlatnu generaciju Crvene zvezde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.