VELIKI POSAO: Kapiten ostaje u Makabiju do 2025. godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 09:37

VELIKI POSAO: Kapiten ostaje u Makabiju do 2025. godine

Već je šest sezona u timu iz Tel Aviva.

Kapiten Makabija Džon Dibartolomeo produžio je ugovor sa košarkaškim klubom iz Tel Aviva do juna 2025. godine.

Dibartolomeo (32) je prošle sezone prosečno postizao 6,2 poena i imao je 1,1 asistenciju po utakmici. On je u Makabi stigao 2017. godine iz Makabija Haife.

Dibartolomeo je sa klubom iz Tel Aviva osvojio četiri titule u izraelskom prvenstvu. On je pre Haife igrao za Saragosu.

- Teško je izraziti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koliko sam srećan što nastavljam karijeru u Makabiju. Ovaj klub i ova zemlja su postali moj dom, ne mogu da zamislim da igram u nekom drugom timu. Kada sam došao u Makabi nisam ni mogao da zamislim da ću biti u ovoj ulozi. Sve je to zahvaljujući ovom klubu, upravi, trenerima, saigračima i naravno navijačima, koji su od početka verovali u mene - rekao je kapiten Makabija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.