Izvor: HotSport.rs, 20.Avg.2017, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI PEH ZA KRASNODAR: Povredio se Ristić, postoji mogućnost da propusti revanš u Beogradu

Fudbaleri Krasnodara su danas u okviru 7. kola ruske Premijer lige gostovali Rostovu.
Meč je završen najnepopularnijim rezultatom 0:0, a utakmicu u Rostovu na Donu obeležila je povreda mladog reprezentativca Srbije Mihaila Ristića.
Ristić je u 45. minutu meča bio u duelu sa Djadunom koji je startovao i zakačio ga po stopalu, a srpski fudbaler je uz bolnu grimasu ostao da leži na travi i odmah zatražio izmenu. Ristić je dugo ležao na travi, ali sudija >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << prvo nije želeo da prekine igru i dozvoli klupskim lekarima da uđu na teren, a tek posle ozbiljne intervencije sa klupe meč je nakratko prekinut. Umesto Ristića je u igru ušao Brazilac Žoazinjo. Iako još uvek nema informacija o stepenu povrede Ristića činjenica da se radi o stopalu i da je sam zatražio izmenu nagoveštavaju ozbiljnost situacije.
Revanš meč plej-ofa Lige Evrope između Crvene zvezde i Krasnodara igra se u četvrtak na stadionu ‘Rajko Mitić’, a ostaje da se vidi da li će se Ristić do tada oporaviti i biti spreman da zaigra u meču sezone za oba tima.
The post VELIKI PEH ZA KRASNODAR: Povredio se Ristić, postoji mogućnost da propusti revanš u Beogradu appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

''Prštalo'' na obe strane - Evo kako je Krasnodar osvojio bod u Rostovu (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2017

Preneli smo tokom večeri, Zvezdin rival u borbi za Ligu Evrope, ruski Krasnodar remizirao je bez golova sa domaćim Rostovom, koji je u većem delu prvog poluvremena vršio veliki pritisak i stavljao na velika iskušenja golmana Sanicina. Ipak, nešto kasnije su i gosti počeli sve opasnije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.