VELIKE PROMENE: Mirković izabrao startere za napad na Dance

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2018, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKE PROMENE: Mirković izabrao startere za napad na Dance

Utakmica se igra u Farumu.

Partizan u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope gostuje Nordsjilandu, a na klupi vicešampiona Srbije debitovaće Zoran Mirković. Legendarni Bata je drastično promenio ekipu u odnosu na prošli četvrtak kad je Partizan odigrao 1:1 protiv Trakaja u Litvaniji, u poslednjem meču Miroslava Đukića na klupi Partizana u ovom mandatu. Očekivano, u timu nema suspendovanog Sejdube Sume, a Mirković se odlučio da odmah u vatru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << baci novajliju Gorana Zakarića, a desnog beka će, kao i protiv Mladosti iz Lučana, umesto Gabrijela Enakea ponovo igrati Nemanja R. Miletić.

PARTIZAN: Stojković, N. R. Miletić, Marković, Valijente, N.G. Miletić, Kosović, Zdjelar, Janković, Pantić, Zakarić, Rikardo.

Meč u Farumu sudi Španac Alehandro Hernandez.

Pogledajte rezultate

 Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.