VELIKA VEST STIŽE IZ BOLONJE: SIniša Mihajlović POBEDIO i koronu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2020, 18:52

VELIKA VEST STIŽE IZ BOLONJE: SIniša Mihajlović POBEDIO i koronu

Vraća se fudbalu.

Siniša Mihajlović je neuništivi borac! Srbin od čelika dobio je još jednu životnu bitku. Posle leukemije, Miha je pobedio i korona virus.

I drugi test na koronavirus je negativan! Siniša se oseća odlično i već od utorka će biti na treningu ekipe objavio je njegov klub.

Posle dugo vremena u tim Azura se vraća Đorđo Kjelini, ali u Holandiji Italija nije favorit, jer se kec plaća kvotom 2,40. Pogledajte sve Mozzart kvote >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za meč Holandija – Italija.

Mihajlović spada u rizičnu grupu (imao tešku bolest), pa je vest da je zaražen zabrinula svet fudbala. Ipak, i ovoga puta naše trener je pobedio.

Srbin je otkrio da se pazio, ali da je koronu zakačio od dece koja su bila na žurkama i nije mogao da ih "zatvori".

Sada je sve to iza njega, pa Mihajlović može da se posveti pripremi sledeće sezone i novim izazovima.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.