VELIKA TRAGEDIJA: Poginula 16-godišnja sportiskinja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2020, 10:51

VELIKA TRAGEDIJA: Poginula 16-godišnja sportiskinja (VIDEO)

Savez u neverici...

Planinarski savez Francuske objavio je da je Lus Duadi, šesnaestogodišnja talentovana penjačica tragično nastradala nakon pada sa stene.

Smatrali su je briljantnim talentom u svojoj disciplini. Tragično je nastradala nakon pada sa stene u blizini svoje kuće u južnoj Francuskoj. Imala je samo 16 godina.

Duadi je bila sa grupom prijatelja kada je pala sa visine od oko 150 metara u pokušaju da pređe između dve staze na putu ka vrhu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stene.

- Sa neopisivom tugom obaveštavamo javnost da je u nedelju preminula jedna od najboljih među nama, Lus Duadi. Bila je izuzetan talenat u francuskom penjačkom timu. Pred njom je bila blistava budućnost. Danas žali cela naša federacija - saopšteno je iz saveza.

Duadi je bila svetska i evropska juniorska šampionka u planinarskom penjanju i očekivao se njen nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.