VEČITI SU POČELI RAT OKO VELIKOG POJAČANJA: Ko će biti BRŽI, ko će ponuditi VIŠE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 08:24

VEČITI SU POČELI RAT OKO VELIKOG POJAČANJA: Ko će biti BRŽI, ko će ponuditi VIŠE (FOTO)

Na meti dva najveća kluba.

Grčki portal ,,SDNA“ namenio je opširan tekst plejmejkeru Crvene zvezde Lorenzu Braunu kojeg žarko žele Panatinaikos i Olimpijakos.

Kako ,,Jurohups“ javlja prethodnih dana, Braun se nalazi na meti dva najveća grčka kluba i tamošnji večiti rivali ulaze u novu borbu, koja se ovog puta vodi van terena.

Panathinaikos reportedly close to sign Lorenzo Brown https://t.co/cJvHokPfqT

— Sportando (@Sportando) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << May 23, 2020

Upravo je Braun protiv Olimpijakosa odigrao partiju sezone u Evroligi, kada je postigao 34 poena, ali uz to i utakmice koje je pružao u ovoj košarkaškoj kalendarskoj godini naterale su brojne ekipe da gledaju ka Malom Kalemegdanu.

,,SDNA“ je u uporedio Brauna sa Nikom Kalatesom, a kao dodatnu osobinu su istakli to da Amerikanac, osim pozicije plejmejkera može da pokriva i poziciju ,,dvojke“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.