VAŽNO ZA DELIJE: Arsenal se POJAČAVA pred mečeve sa Zvezdom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2017, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAŽNO ZA DELIJE: Arsenal se POJAČAVA pred mečeve sa Zvezdom! (FOTO)

Tobdžije ne sede skrštenih ruku.

Nisu samo odlasci u prvom planu na Emirejtsu. Budući da su ostali bez Aleks Okslejda Čembrlena, koji je pojačao Čelsi za 40.000.000 funti, u Arsenalu su se dali u potragu i za pojačanjima.

Obzirom da je odbrana trenutno najslabiji deo tima, menadžer Arsen Venger odlučio je da učvrsti zadnju liniju. Pred izlaznim vratima iz redova Tobdžija je štoper Škodran Mustafi, a Nemca bi trebao da zameni Džoni Evans.

Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobila lovu za Ligu Evrope, a tek stiže specijalni bonus od Gasproma!

FIFA PRELOMILA: Ovaj SUDIJA deliće PRAVDU Srbiji u Dablinu, Orlovi ga NE PAMTE po dobrom! (VIDEO)

PAKLENI TAJNI PLAN: Zvezda dovodi pojačanje iz Španije za Ligu Evrope! (FOTO)

Za bivšeg igrača Mančester junajteda, koji trenutno brani boje VBA, zainteresovan je i Mančester siti. Prema engleskim medijima, Arsenal je spreman da novcem od prodaje Čembrlena kupi adekvatno osveženje u odbrani, a Vest Borm je već odbio ponudu Građana za Evansa od 30 miliona funti.

Budući da se evans nije proslavio igrajući na Old Trafordu, većina navijača Tobdžija pobunila se ovakvom potezu menadžera, smatrajući da bi to bio još jedan u nizu loših poteza Arsena Vengera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.