VAR POGURAO JANG BOJS: Sajdžije izjednačile iz penala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAR POGURAO JANG BOJS: Sajdžije izjednačile iz penala (VIDEO)

Švajcarci se vratili u igru.

Velika borba vodi se na stadionu "Švajcarska", u plej-ofu Lige šampiona između Jang Bojsa i Crvene zvezde. Uspeo je švajcarski prvak da dođe do izjednačenja, posle penala koji je dosuđen posle gledanja VAR-a.

Sporni trenutak nastao je kada je Boaći startovao nad Ngamaleuom, pa je Holanđanin Mikeli odlučio da video-tehnologija presudi. Posle odlgedanog snimka, arbitar je pokazao na 11 metara, a Oaro je bio precizan izjednačivši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na 2:2.

Ni sudije iz VAR sobe nisu mogle da potvrde da li je Boaći stigao do lopte pre igrača Jang Bojsa, pa je Mikeli sam morao da donosi odluku. Prema svemu viđenom, izgleda da je pogrešio.

Pogledajte još fotografija iz Berna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.