VANJA SAČUVAO MREŽU: Torino srušio Udineze!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 19:18

VANJA SAČUVAO MREŽU: Torino srušio Udineze!

Maestralna partija srpskog golmana...

Fudbaleri Torina savladali su Udineze rezultatom 1:0 u meču 21. kola italijanske Serije A.

Nakon što je Predrag Rajković briljirao u pobedi njegove Majkorke nad Real Madrida i sačuvao svoju mrežu isto je učinio i njegov reprezentativni kolega Vanja Milinković-Savić koji je zaustavio sve pokušaje gostiju iz Udina.

U prvih 40 minuta nije se moglo videti gotovo ništa, tek je minut kasnije ofanzivac Torina Karamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uputio prvi ozbiljan udarac na ovom meču, ali je golman gostiju Silvestri sjajno odreagovao i sačuvao svoj gol.

Ovaj pokušaj bio je samo nagoveštaj onoga što će Jan Karamo učiniti u četvrtom minutu drugog dela. Tada je napadač iz Obale Slonovače iskoristio centaršut Ola Aine i pogodio za vođstvo, ispostaviće se i trijumf Torina.

Pokušavali su gosti u nastavku drugog dela da stignu do boda, uputili nekoliko udarac ka golu Vanje Milinkovića-Savića, ali je srpski golman lako izašao na kraj sa svim udarcima Udinezeovih fudbalera i sačuvao pobedu svom timu.

Dvojica srpskih reprezentativaca Nemanja Radonjić i Ivan Ilić danas nisu bili u timu Torina zbog problema sa povredama, dok je potencijalni reprezentativac naše zemlje Lazar Samardžić odigrao 72 minuta u crno-belom dresu Udinezea.

Serija A, 21. kolo:

Specija – Napoli 0:3 (0:0)

Torino – Udinese 1:0 (0:0)

18.00 Fiorentina – Bolonja

20.45 Inter – Milan


Subota:

Kremonese – Leče 0:2 (0:0)

Roma – Empoli 2:0 (2:0)

Sasuolo – Atalanta 1:0 (0:0)


Ponedeljak:

18.30 Verona – Lacio

20.45 Monca – Sampdorija


Utorak:

20.45 Salernitana – Juventus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.