Uživo otkrivanje preostalih Gadgetzan karata

Izvor: B92, 28.Nov.2016, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo otkrivanje preostalih Gadgetzan karata

Večeras ćemo znati na čemu smo sa novim Hearthstone setom.

Večeras u 19h će na zvaničnom Twitch kanalu Hearthstonea ( www.twitch.tv/playhearthstone ) biti otkriveno preostalih 35 karata iz nove ekspaznije, koje do sada nismo videli. Do danas su nam prikazane 95 karte, od 132, koliko dolazi u novoj ekspanziji.

Strim će uživo voditi Frodan, koji će zajedno sa glavnim dizajnerima Hearthstonea igrati specijalno pripremeljene deckove čija je ideja da predstave nove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << karte, ali i nove arhetipove špilova i pokažu igračima potencijal novog seta.

Ostalo nam je da vidimo još dosta neutralnih legendarnih, ali i legendarne za Warriora, kao i za Warlocka, koga nismo uspeli da vidimo prethodnog vikenda, zbog slabog odziva na glasanje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.