Uživo: Novak vratio brejk, Đoković - Izner 3:3!

Izvor: Blic, 05.Apr.2013, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Novak vratio brejk, Đoković - Izner 3:3!

Teniska reprezentacija Srbije u američkom gradiću Bojsi od petka do nedelje igra četvrtfinale Dejvis kupa protiv selekcije SAD, pa je ova noć na Blicsport.rs rezervisana za žutu lopticu. U tradicionalnom blogu uživo od 21:30 prvo pratimo duel Novaka Đokovića i Džona Iznera, a zatim i drugi singl duel prvog dana, u kom će se sastati Viktor Troicki i Sem Kveri.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
3:3 - Đoković vezuje dva gema i vraća BREJK!

Linijski sudija prevideo je jedan aut, ali ne i Izner, pa je zatražio čelendž, što mu je donelo 30:0.

Odličnom odbranom Đoković je prepoloio zaostatak, a onda je usledila i dvostruka servis greška Amerikanca posle ona četiri asa.

Nije išao Izneru prvi udarac, pa je na drugi servis poslao lopticu iz forhenda u aut i Novak je dobio priliku da vrati brejk. Ugrabio je Nole šansu, naterao rivala na grešku i izjednačio na 3:3.

2:3 - Nole vratio sigurnost na servis

Došao je Đoković do svoje igre kada je servirao i do važnog gema, čemu su doprineli pravi izbor udaraca, te greška Iznera kome je sada pripao samo jedan poen.

1:3 - Izner snažnim servisima potvrdio brejk

Servis od 212 kilometara na čas bio je dovoljan Izneru za drugi as, a Đoković je došao do 15:15 i pokušao odmah da vrati brejk.

Ipak, nastavio je Amerikanac sa snažnim servisima, loptica je visoko odskakala, za šta Nole nije imao rešenje.

1:2 - BREJK Iznera!

Forsirao je Novak slajs servis u bekhend stranu rivala, ali je napravio prvu duplu servis grešku i poklonio mu prednost od 30:15.

Nakon toga je došlo do jedne duže razmene udaraca, a Đoković je bekhend poslao u aut, pa je Izner došao do dve brejk lopte.

Odmah je prvu iskoristio Amerikanac i to novom greškom prvog tenisera sveta.

1:1 - Jedan poen za Noleta na Iznerov servis

Jako će važno biti da Nole nađe rešenje za projektile iz servisa 208 centimetara visokog Iznera.

Prvi servis gem Amerikanca je ne baš sjajno otvorio, ali je greškom Noleta i dobrim forhendom, koji će sigurno forsirati, poveo sa 30:15. Usledio je i prvi as i potom izjednačenje u gemovima.

1:0 - Novak sa nulom otvara meč

Novak je odabrao prvi da servira i odmah je došao do poena servis vinerom, a zatim i naterao Iznera da pošalje lopticu u mrežu.

Još jednim dobrim servisom primorao je rivala na grešku i potom sa nulom osvojio uvodni gem.

21:41 - NOVAK PRVI SERVIRA

21:35 - Novak i Izner se zagrevaju

Početak prvog meča u četvrtfinalu Dejvis kupa između Srbije i SAD uskoro će uslediti, pošto se Novak i Izner trenutno zagrevaju.

21:23 - Srpski teniseri izlaze na teren

Srpski teniseri upravo izlaze na teren, a najveća buka u Tako Bel areni bila je kada je se pojavio Novak Đoković.

Nakon njih, usledilo je predstavljanje domaćih tenisera i posle tog ceremonijalnog dela, Džon Izner i Nole bi trebalo da počnu sa zagrevanjem.

Srbija Petak, 05. 04. 2013. 21:11

Neregistrovan Korisnik

Idemo Nole, mozes ti to, idemo na prvu pobedu!

21:14 - Obradović: Skautirali smo Amerikance, treniraju i rade manje od nas

Selektor srpske teniske reprezentacije Bogdan Obradović rekao je pred duele sa SAD da je zadovoljan spremom svoje ekipe, koja trenira više od domaćina.

21:13 - Nole: Pobedili smo ih 2010. u Srbiji, nadam se da ćemo i ovde

Najbolji teniser sveta Novak Đoković video je posle žreba za četvrtfinalni duel sa SAD u Dejvis kupu i dobre strane rane eliminacije u Majamiju i poraza od Tomija Hasa.

21:09 - Šta nas večeras čeka na Blicsport.rs

Nole i Izner sastaju se četvrti put, kao i Troicki i Kveri, a kakav im je međusobni skor, kako američki teniseri stoje na ATP listi i šta im je najjače oružje pročitajte klikom - OVDE.

21:01 - Dobrodošli!

Dobro veče i dobro nam došli na tenisku noć na Blicsport.rs i tradicionalni blog uživo u kom večeras pratimo prva dva singl meča četvrtfinala Dejvis kupa između Srbije i SAD.

Borbu za polufinale u gradu Bojsi otvaraju Novak Đoković i Džon Izner, a na teren će posle njih Viktor Troicki i Sem Kveri.

Subota je rezervisana za dubl meč, dok su u nedelju preostala dva singla, a sve to, počevši od večeras, pratite uz Blicsport.rs i svoje mišljenje šaljite putem komentara.

Najčitanije SADA: Noć tenisa na Blicsport.rs: Novak i Viktor za prve pobede protiv Amerikanaca! Dejvis kup: Novak protiv Iznera u petak od 21.30, posle njih Troicki - Kveri Zimonjić: Možemo do pobede protiv selekcije SAD i bez Janka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Novak vratio brejk, Đoković - Izner 5:4!

Izvor: Blic, 05.Apr.2013

Teniska reprezentacija Srbije u američkom gradiću Bojsi od petka do nedelje igra četvrtfinale Dejvis kupa protiv selekcije SAD, pa je ova noć na Blicsport.rs rezervisana za žutu lopticu. U tradicionalnom blogu uživo od 21:30 prvo pratimo duel Novaka Đokovića i Džona Iznera, a zatim i drugi singl...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.