Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2018, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Đoković-Zverev (prvi set u toku)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igra protiv Nemca Aleksandra Zvereva u polufinalu Mastersa u Šangaju.

- 2:2 - Oba tenisera sigurna na svoj servis.

- 1:0 - Bez većih problema je Novak osvojio prvi gem...

- Novak Đoković servisom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << otvara ovaj duel...

- Meč je počeo...

Nova pobeda u Šangaju za Đokovića je korak bliže ka vrhu ATP liste, odnosno preticanju Rodžera Federera na drugom mestu i potencijalno skidanja Rafaela Nadala sa čela.

Ukoliko bude savladao Zvereva i plasirao se u finale, najbolji srpski sportista će od ponedeljka biti drugi igrač na ATP listi, bez obzira na učinak u meču za titulu.

Đoković je među četiri najbolja stigao pobedom nad Kevinom Andersonom u dva seta, Aleksandar Zverev je eliminisao Kajla Edmunda i postao peti igrač koji se kvalifikovao za zavšni turnir sezone, od 11. do 18. novembra u Londonu.

Trenutno peti igrač sveta do sada je samo jednom odmeravao snage sa Đokovićem i ostvario je pobedu. Bilo je to prošle godine u finalu mastersa u Rimu (6:4, 6:3).

U drugom polufinalu sastaju se Rodžer Federer i Borna Ćorić.

Masters u Šangaju igra se za nagradni fond od 7.086.700 dolara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Đoković-Zverev 1:0 u setovima

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2018

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igra protiv Nemca Aleksandra Zvereva u polufinalu Mastersa u Šangaju...- 1:0 u setovima - Odlično igra Novak i nalazi se na korak od finala!..- 6:2 - Novi brejk Đokovića za kraj prvog seta!..- 5:2 - Iskoristio je Novak greške protivnika i stekao veliku prednost!..-...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.