Užičani ugostili akrobatske motoriste

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Maj.2011, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užičani ugostili akrobatske motoriste

Novoformirani Moto klub „Užice” domaćin je prvog međunarodnog akrobatskog takmičenja motorista u Srbiji.
U zvaničnom delu takmičenja učestvovaće dvadesetak profesionalnih i amaterskih vozača iz Srbije, BiH, Hrvatske, Slovenije i Mađarske, dok će manifestaciji prisustvovati oko hiljadu bajkera iz Srbije i okolnih zemalja.
Defileom gradskim ulicama i posetom turističkim destinacijama tog kraja učesnici manifestacije će u naredna dva dana pokušati da sportsku javnost Užica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ali i Srbije, bliže upoznaju sa ovim ekstremnim sportom.
Ovakva okupljanja motorista uvek prate i rok muzičke grupe. Na završetku ove manifestacije u subotu uveče goste ćezabavljati Divlje jagode, muzička grupa koja je u Užicu poslednji put nastupila pre tridesetak godina.
Moto klub „Užice” je u organizaciji ove manifestacije, pored grada Užica i Ustanove „Veliki park”, veliku podršku imao i od Turističke organizacije grada na Đetinji.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.