Uze Mamić 50.000.000 za jedno leto! Dinamo prodao Roga Napoliju!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uze Mamić 50.000.000 za jedno leto! Dinamo prodao Roga Napoliju!

A tek se čeka transfer Ante Ćorića

Strašno leto ima zagrebački Dinamo na fudbalskoj pijaci! Takvo poslovanje jednog balkanskog kluba se ne pamti! Počelo je rekordnom prodajom Marka Pjace Juventusu za ogromnih 23.000.000 evra, a sada je u glavnom gradu Hrvatske eksplodirala još jedna transfer bomba. Kao što se i očekivalo, Napoli je kupio supertalentovanog Marka Roga za 16.500.000 evra i tako završio još jedan veliki posao, posle nekoliko nedelja neizvesnosti. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Poslednje informacije koje su kružile Italijom glasile su da je Napoli ponudio 15.000.000 evra, uz još tri miliona na ime bonusa. U međuvremenu saznalo se da je posao završen i da će Dinamo imati još jedan transfer za pamćenje. Sada samo ostaje da Rog stigne u Napulj, prođe medicinske preglede i potom parafira višegodišnji ugovor kojim će biti stavljena tačka. Finansijski detalji biće poznati vrlo brzo.

To znači da je Dinamo vođen Zdravkom Mamićem samo ovog leta dosad inkasirao neverovatnih 50.500.000 evra! A ne treba zaboraviti da se još čeka da klub proda talentovanog Antu Ćorića, koji se procenjuje na 15.000.000 evra.

Pored toga što je Dinamo dobio 23.000.000 evra za Pjacu, na račun je leglo još 6.000.000 od Volfzburga na ime obeštećenja za Josipa Brekala, ali i još 5.000.000 od Intera za Marcela Brozovića, pošto je tek ovog leta zvanično postao fudbaler Intera (dosad je bio na pozajmici). Još kada bi i Ćorić otišao, Dinamo ne bi imao apsolutno nikakvih finansijskih briga.

Nema sumnje - zagrebački Dinamo je već dugo godina klub čiji primer moraju da prate ostali timovi na Balkanu.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Još jedan spektakularni transfer u Hrvatskoj, Dinamova kasa punija za 40 miliona evra?! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2016, 13:01

Kakav posao ''Modrih'' ovog leta, domaći zadatak za sve u regionu!..Kako danas prenose vodeći hrvatski mediji, fudbaler Dinama i repezentativac Hrvatske Marko Rog nastaviće karijeru u italijanskom Napoliju!..''Jutarnji list'' navodi da je posao već zaključen i da će hrvatski šampion od ovog transfera...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.