„Ušati” pehar danas na Trgu,  upoznajte Dekija i Salgada

Izvor: 24sata, 17.Okt.2014, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Ušati” pehar danas na Trgu, upoznajte Dekija i Salgada

Tura trofeja UEFA Lige šampiona koju predstavlja UniCredit danas stiže na svoju poslednju destinaciju, Beograd, gde će takozvani “ušati trofej”, u periodu od 17. do 19. oktobra, krasiti terasu UniCreditovog šatora na Trgu republike.

ZAVRŠNICA - Nakon što je tura posetila evropske prestonice, Bratislavu, Beč i Zagreb, svoje šesto po redu putovanje, završava baš u Srbiji, gde je pre Beograda, po prvi put boravila u Novom Sadu i Nišu. Zahvaljujući ovom nesvakidašnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << događaju, svi ljubitelji fudbala imaju priliku da osete jedinstvenu atmosferu i uzbuđenje koje nosi najprestižnije evropsko fudbalsko takmičenje, UEFA Liga šampiona.

Osim što mogu da se slikaju s najpoželjnijim trofejom, imaju i priliku da upoznaju bivšeg kapitena naše nacionalne selekcije, Dejana Stankovića i dvostrukog osvajača UEFA Lige šampiona i nekadašnjeg španskog reprezentativca, Mičela Salgada. Svečano otvaranje ovog događaja će se održati danas sa početkom u 13 časova.

U okviru UniCreditovog šatora, biće postavljena multimedijalna izložba “UniCredit Walk of Champions”, gde posetioci imaju priliku da prožive neke od najvažnijih trenutaka u istoriji finala UEFA Lige šampiona, kao i da testiraju svoje znanje učestvujući u kvizu i da na taj način osvoje vredne nagrade. Takođe, zahvaljujući i interaktivnim ekranima, pasionirani kolekcionari mogu da osvoje nove “Panini” virtuelne sličice omiljenih fudbalera i da kompletiraju svoj virtuelni album za predstojeću sezonu 2014/2015.

Pored toga što pruža priliku svim fudbalskim fanovima da osete atmosferu najprestižnijeg evropskog klupskog fudbalskog takmičenja, Tura trofeja UEFA Lige šampiona koju predstavlja UniCredit, takođe ima i humanitarni aspekt. Naime, u saradnji sa Savezom za školski sport i organizaciju takmičenja, UniCredit Banka, u toku trajanja Ture trofeja u glavnom gradu, organizuje humanitarnu akciju.

Za svakog posetioca UniCreditovog šatora na Trgu republike u kojem će biti izložen originalni “ušati pehar”, banka će izdvojiti po jedan evro za nabavku sportskih rekvizita za projekat “Školice sporta - Sport u škole”, koji će se sprovoditi od prvog do četvrtog razreda osnovne škole.

Najmlađi fudbaleri sutra u akciji

TEREN - UniCredit će sutra u saradnji sa kompanijama “addidas” i “Nissan”, u Knez Mihailovoj ulici s početkom u 10.30 organizovati “Mini super ligu”, fudbalsko takmičenje za najmlađe fudbalere.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Tura trofeja konačno u Beogradu: Družite se sa Dekijem, Dejom i Salgadom

Izvor: Blic, 17.Okt.2014

Tura trofeja UEFA Lige šampiona koju predstavlja UniCredit danas stiže na svoju poslednju destinaciju,Beograd, gde će takozvani “ušati trofej”, u periodu od 17. do 19. oktobra, krasiti terasu UniCreditovog šatora na Trgu Republike. Nakon što je tura posetila evropske prestonice, Bratislavu,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.