Urnebesni Čolo Simeone! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2017, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urnebesni Čolo Simeone! (video)

Nije da nismo navikli na njegove reakcije poput ove večerašnje protiv Barselone...

Kako smo objavili tokom večeri, Barselona je kao gost savladala Atletiko na ''Kalderonu'' sa 2:1, a trener ''Jorgandžija'' Dijego Simeone je tokom drugog poluvremena pokazao na delu sav svoj temperament.

Njegov tim je u tom periodu igre zaigrao znatno bolje nego u prvih 45 minuta, golom Grizmana je uspeo da prepolovi Barsinu prednost na 2:1 i do kraja je trajala nada domaćih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da dođu do izjednačenja.

U par navrata tokom drugog dela igre Simeone je animirao punliku da još jače podrži njegove fudbalere, ali u finišu meča bio je šokiran odlukom sudije da dosudi prekršaj nad Pikeom i prekine obećavajuću akciju njegovog tima.

Kakav je ''performans'' izveo tom prilikom pored aut linije, pogledajte u prilogu.

--

cholo is me pic.twitter.com/MSbUg1o4Vq

— ㅤ (@griezrnann) February 1, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.