Uradio sam to protiv Novaka, mogu ponovo

Izvor: B92, 10.Dec.2022, 18:23

"Uradio sam to protiv Novaka, mogu ponovo"

Danil Medvedev je ovih dana igrao odlično na Dirijah kupu u Saudijskoj Arabiji.

Ruski teniser je imao interesantnu sezonu, ali mu nije bilo dozvoljeno da se takmiči na Vimbldonu.

Kako god bilo, Medvedev uveliko pravi planove za novu sezonu, a Moskovljanin je svestan odakle mu i dalje preti najveća opasnost.

Bivši broj jedan je ipak poručio da je svestan da može da osvaja najveće titule, što je već i dokazao.

"Kada imate samopouzdanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da možete da dobijate mečeve, vi ste i više od favorita na grend slemu. Karlos Alkaras pre US Opena nije igrao najbolji tenis, ali je uz talenat koji ima uspeo da ga osvoji", kaže Medvedev.

Otuda Rus cilja nove velike titule i povratak na sam vrh.

"Tako i ja razmišljam. Znam da mogu da igram dobar tenis, svestan sam da mogu da na svoj dan pobedim bilo koga i osvojim grend slem. Uradio sam to protiv Novaka Đokovića, kada je on bio u prilici da osvoji kalendarski gren slem 2021. na US Openu, mogu ponovo. Znam da imam to u sebi, moram samo da pronađem način da se to desi češće nego što je bilo u 2022", zaključio je Medvedev.

Inače, Medvedev od 18 časova u finalu Dirijah kupa igra protiv Tejlora Frica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.